Då var det klart!


Tadaa!
Rätt sak på rätt plats, eller hur?!

Äntligen är det klart, vårt lilla poolskjul som ska rymma allt kring poolen... dammsugare, slangar, klor och alla dessa leksaker........

 Är så nöjd! Gillar verkligen ordning, och så skönt att bara skicka in allt innanför dörrarna :)

Ett par hyllor och lite krokar och allt blir så enkelt!
Om man vill...går det faktiskt bra att byta om där inne också, om än lite mörkt :)  :)


Under tiden som skjulet har byggts har trädgården fått en genomgång. Det har rensats, klippts och bundits upp. Denna sommaren har verkligen varit idealisk för växtligheten! Tror inte vi har haft så mycket att göra i år som tidigare år, så känns det som. Perennerna häver sig ut över gången och rosorna har överöst rabatten med otrolig blom.
 Harsyran får man hålla efter, den täcker snart hela sten kross ytan. 

Rosbladen från Flammentanz börjar falla och skräpa ner. Funderar starkt på att byta ut den...I odlingslådorna frodas det ordentligt! Bönorna klättrar på, smultron tar upp en hel låda och kryddorna måste klippas ner.Bland grönsakerna är det i stort sett bara kronärtskockan som det är fart i. Nu börjar de sätta knopp! 
Morötterna och mangolden kommer lite varstanns då kattten har varit på besök ett antal gånger och gjort otrevligheter,...
Echinacea börjar blomma! Som vi längtar efter fjärilarna! Men de kommer, bara fler blommor slår ut så kommer de kvickt! En annan bra fjärilslockande växt är buddleja., fjärilsbuske.

Nu är det öppen trädgård igen och hoppas vi ses!

Camilla

Etiketter: poolen

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln