Längtar efter värme...

Maj lider mot sitt slut...tror nog det varit den kallaste, blåsigaste och regnigaste månad någonsin. Vad vi längtar efter värme och sol! Satt och tittade bland förrra årets bilder och hittade dessa från Linns kalas. Nu är visserligen dessa från i augusti, men vad naturen ligger efter detta året!
Det är så kul att göra jämförelser åren i mellan...

Så här skönt hade vi det då...
 

Idag kom tidningen Land i brevlådan., där är vi med i ett reportage om att använda armeringsnät i olika projekt. Vi har ju gjort våra spaljeér i galvat armeringsnät. Lite kul läsning, så då tänkte jag att jag får visa lite från poolen och spaljéerna i detta inlägg för alla er som hittar mig efter detta reportage och som inte sett inlägget från min gamla hemsida. 

Med hopp om värme! 

Camilla


 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln